Свiтло моe корiння

Катерина Жебровська
Світло – моє коріння,
Світло – моє гілля.
Світлом мене народили,
Світлом піду з Життя.

Світлом сповнена кожна
Клітинка мого Єства.
В Світлі Шляхи і Стежинки,
Якими ітиму і йшла.

Кожної миті Світло
Будить мене і веде.
В Світлі, тільки у Світлі
Любов виникає й живе.

28.10.2011