Всесвiт вам даe свою Любов

Катерина Жебровська
Всесвіт вам дає свою Любов,
Всесвіт вам дає Любов Безмежжя.
«Надприродні» прояви буття
Без вагань вас поведуть за межі

Пут і звичок, що вчепились в плоть,
Застоялих догм, що рушать Душі.
Привітайте Сонячний потік,
Що здіймає воду й крає сушу.

Розкривайте Душі до тепла,
Світла й радості, що шле на Землю Небо.
Не лякайтесь Світлого Єства,
Поєднайте з чистою Любов’ю себе.

1.11.2011