до тебе.. на конкурс До, ре. мI, фа. соль. ля, сi,

Федик Юрий Михайлович
ДО тебе лине римами душа,
РЕмарками освітлюючи простір,
МІшаються у голові слова,
ФАнтазії яскраві  палять постіль.
СОЛений присмак  незабутих днів,
ЛЯкає думку та лоскоче нерви,
СІріє ранок, крізь пташиний спів,
ДО тебе прагне, серце майже мертве.