Ледащо

Людмила Дзвонок
            ріднесенькій онучці   

Ну й лінива наша киця!
В господарстві не годиться.
Ось, сховалася в куточку
І ласується сирочком.
Нащо їй мишей шукати,
Якщо їсти є, де спати?
Мудра киця, зна, що краще,
Я зову її - Ледащо.
               06.04.2013