Радуйся

Валентина Комина
Радуйся вёснам и радуйся зимам,
 Лету, осенним дождям.
 Этим безоблачным, неповторимым,
 Радуйся прожитым дням!

 Не поддавайся ни горю, ни бедам,
 Дружбу и верность цени.
 Радуйся даже мельчайшим победам,
 Скуку, тоску прочь гони!

 Каждой минуте и даже мгновенью,
 Чистой и верной любви.
 Радуйся истине и откровенью,
 Радуясь, просто живи!