Ми так не просто Життями сплелися

Катерина Жебровська
Ми так не просто Життями сплелися.
Ми недаремно віками поруч.
Нами таке пройшлось, пробулося,
Що не забудеться вже ніколи.

Наші Єства відчувають єдність,
Віхи історії вписані в Душі.
Міцно тримаємось, руки об руки,
Ми, як одне, у невпиннім русі.

Де б не були, і куди б не піднялись,
Де б не звучали піснями і гімнами,
Ми поєднались Душами чистими
З Вічного Неба і Сонця мотивами.

Руку подати, плече підставити,
Чи відійти не тривожачи в сторону,
Спостерігати, дивитись, вдивлятися
В очі Людини, Любов’ю наповнені.

06.11.2011