i Земля моя нескiнченна

Катерина Жебровська
І Земля моя нескінченна.
Й нескінченне Небо високе
Відбивається в Водах синіх,
Нескінченних, чистих, глибоких.

Нескінченна радість над Світом
Нескінченно множиться в Людях.
Нескінченним потоком Любові
Входить Світло у Душі з Неба.

В нескінченних пошуках істин
Нескінченне зростання Духу.
Нескінченні Людей Дороги
В Джерело нескінченне Любові.

06.11.2011