Небо спустилось на Землю

Катерина Жебровська
Грузинський Патріарший хор

               *****
Небо спустилось на Землю
І розійшлось оксамитом,
Лагідно входячи в Душі.

               *****
Сурмами Божого Світла
Небо звучить прозоро,
Йде у відкриті серця.

               *****
Небо вливається ніжно
Струмочками благодаті
В спраглі Душі Людей.

               *****
Дзвенить оксамитом
Божественне Світло,
Глибоких як синь, голосів.

08.11.2011