i знову, мiнiмалiзм

Сергей Кропотов
і знову те ж саме
глухе сподівання
і без бажання
світу сприймання

ти не забудеш
як все почалося
тієї ночі
розплющив очі

подих таємний
кайф не здісненний
в теплому ліжку
двоє в екстазі

світ не змінився
дружба не зникла
просто з'явилась
ще одна нитка

вона поєднала
собою людей
що мимоволі
не мають ідей....