Чому?

Алина Краснощёкова
Чому являєшся мені у снах,
Мов високо летючий птах?
Чому всі зустрічі буденні
Такі спонтанні і таємні?

Чому це ти-усі мої думки?
Навіщо серце так палає?
Я дуже довго тлію у вогні.
Я тлію і від того потерпаю.

Чому душа моя летить до тебе?
Чому любов у серці маю?
Мені нікого більш не треба.
Ти тільки знай,що я тебе кохаю....