Куди зникають почуття?

Самойлова Светлана
У вирі безтурботних почуттів
Цеглинками ми долю будували...
Фундамент щоб залишився міцним,
В відносинах чогось не врахували?

Все є для щастя, радості нема,
Турботами життя нас поглинає.
Куди поділись наші почуття?
Чому не відчуваю, що кохаю?

Давай згадаємо, як все було,
Можливо доля знову посміхнеться,
Якщо в душі залишилось тепло,
Багаттям запалає пристрасть в серці!


03.02.2013,
перший вірш українською мовою