Обнимание - это близость укр

Владимир Кодебский
Обійми – це близкість

«Коли Лаван почув вістку про Якова, сина сестри своєї, то побіг йому назустріч і обняв його, і поцілував його» (Бут. 29,13).

Обійми – це близькість,
А, от, заборона –
Це ханжество й дикість,
Або забобона.

Цілунок для ближніх –
Це дія потрібна,
Хоч сім раз на тиждень,
Людина це здібна!

В усіх є бажання
І, навіть, рішучість
На ласку й кохання,
Бо це – неминучість.

Це все нам від Бога!
На нашій бо мові –
Це є перемога
Святої любові.

Тому цілуватись
Нам треба постійно
Також обніматись
Усім енергійно!
              * * *