Кiт Рудий i Бiла Кицька

Катерина Жебровська
Кіт Рудий і Біла Кицька –
Неземна краса,
Очі жовті і зелені –
Пара зіркова.

Довгі вуса, гладка шерстка,
Вигнута спина,
Хвіст пухнастий, м’якість лапок,
Муркотіння.

Кіт Рудий і Біла Кицька –
Неземна краса,
Темне небо, повний місяць,
Ніжна пісня.

8.10.2011