Мрiя

Бойко Оля
Чудово поринати в щось нове.
Так дивно починати все спочатку.
Усе здавалось скінченим, але
потрібно було лиш нашити латку.

Ми часто боїмося почуттів
Самі собі ми кажем, що не варті.
Хтось може закохатися хотів,
Але спіткнувся на самому старті.

Страх перед програшем керує нами
Ми боїмося шрамів та синців.
Нам іноді печуть старезні рани
Тому серця тримаєм на замці.

Все найстрашніше у житті - найперше
Ступивши крок, ти вже відчуєш шлях.
Зробивши другий - йти вже буде легше.
А з третім тебе зовсім лишить страх.

Нехай хтось каже, що вже все відкрите
І що дарма іти в незнаний світ.
Моє життя - лиш на порозі літа
І буде мати ще свій буйний цвіт.
 
Тому я вірю - ми тут не даремно
Ми маємо знайти свої шляхи
Ми мусимо за мрію битись ревно
А не плисти по течії ріки.