Тво оч

Лина Невська
Знаєш?Ці недоспані ночі.
Мені завжди вважаються твої очі.
Кожен день без тієї усмішки...
То ніби сотня кілометрів пішки.
Я б, усе відала,за мить з тобою!
Це ніби у пеклі однією ногою.

Кохаю,неначе хворію на асму.
А ти переписуєшся з іншими в аску!
Від твого погляду,голову зносить!
Від дотику~наче морозить.
Ти...це нездійсненна мрія,
Просто не визначена дія!

Ні,то не просто~потік відчутів.
На жаль, ти того не хотів!
Ці недоспані ночі...
Твої карі очі...
Мені важаються досі...