Нам iз тобою

Андрей Титок
Це все, що нам із тобою належить,
Мої сигарети, твоя відвертість,
Світанкові зливи, ранковий нежить,
Та вперте бажання не вірити смерті,

Важке повітря й дороги безмежні,
Протяжні хвилі і дзвони прибою,
Нам 19, ми необережні,
Це все, що лишається нам із тобою