СтрIчайте лагIдну весну

Федик Юрий Михайлович
Я. Чорногузу
На « Пташині Каруселі».
Редакція друга
Стрічайте  лагідну весну,
У радісні  обійми,
Трава всміхнулася від сну,
Бо сонце щиро гріє.

Вітри у небо принесли,
Пташині каруселі,
Весни жаданої посли ,
Кружляють превеселі.

Вже плесо озера шумить,
Щасливими піснями,
 Прихід весни дарує мить,
 Кохання до безтями.


Перша редакція

Стрічайте  лагідну весну,
У радісні  обійми,
Трава всміхнулася від сну,
Бо сонце щиро гріє.

Вітри у небо принесли,
Пташині каруселі,
Весни бажаної листи ,
Кружляють у оселі.

Вже плесо озера шумить,
Щасливими піснями,
Весна – це ж довгождана мить,
 Кохання до безтями.