Моя весна в тво х очах..

Татьяна Силаева
Моя весна в твоїх очах..
і скільки неба - в ній любові.
Я маю крила на плечах:
щаслива й радісна з тобою.

Моя весна в товоїх руках,
в твоїх обїймах розквітає,
як небо зоряне у снах..
і серце ніжно замирає..

Моя весна в красі душі,
яскравих вільних твоїх мріях..
Це краще місце на землі,
наш світ, примружений у віях..

картинка с просторов интернет