virgin anna

Раба Божья
virgin anna, where have you been,
my blooming may flower?
i guess you`d better know
about everything,
my sad and tortured lady of sorrow.
there are lights, lights in my eyes,
it is all about your sparking robe,
darling, darling, darling.
there are lights and there is no
beauty, my stunning.