Магдалена

Ульяна Шумилова
Перли сяють у волоссі,
Рожевим цвітом на вустах.
Твоя краса як те проміння,
Оспівана поетами в віках.

Ти діва, сяюча Мадонна,
Твоя душа, немов кришталь.
Ти найщиріша і відверта
Кохана, матір і сестра.

Сльозами янголи омиють
Обличчя, що з любов'ю висікав,
Із мармуру, шалено автор,
Наче ікону малював.

До місця твого поховання
Приносять квіти раз у раз.
Лише тобі, прекрасна Донно,
Дарують цвіт свого буття.