н ч

Орлова Алина
чудово буває тоді,
коли сяє яскравий місяць
коли тобі все по душі
і хочеться тільки бути

сьогодні..ласкаво чіпають
мене -
твої сильні руки
торкаєшся ти,
ніжно мене
і хочеться бути, і бути

ти кожен день дивився на мене,
дивився у очі
здавалося, що це все
для мене як світ
який сягає у мої зіниці
торкайся мене
мені стає значно тепліше
/
..я хотіла почути твій подих в собі
я хотіла б тебе відчувати
чому я так хочу скажи ти мені
тебе так сильно кохати ?