Раздвоенасьць душы

Юрась Пивунов
Гледзячы на сябе ў люстэрка, часам адчуваеш, што ты не адзінокі, з табой яшчэ і твой двайнік, але зь іншым унутраным складам душы.
Пэўна ж, так яно й ёсьць.
І гэта ня толькі ў духоўным сьвеце, але і ў фізічным (матэрыяльным).
Можа, адсюль і супярэчлівасьць людскіх учынкаў...

Ю.Півуноў