Красавiцкi шэры ранак...

Мария Хрусталёва-Перчик
Красавіцкі шэры ранак;
Дождж шапоча штось у сне...
Успомню я цябе, каханы:
Сэрца радасна ўздыхне...

Найвялікшы цуд у свеце -
Наша даўняя сустрэча...

Дзякуй Богу за яе!..