Друг

Стася Деркач
Мені не боляче, чуєш, ні,
Що ти мене, мабуть, не любиш,
І навіть те, що почуття застарі,
Що ти незнаючи серце моє мучиш.

Ось ці короткі погляди, розмови,
Я обіцяю - закладу в душі навіки!
Я люблю тебе, чесно, в кожнім слові.
Хіба від кохання придумали ліки?

Як жаль, що про любов не знаєш,
Та почуття мої не вибити ніколи!
Бо ти мене лиш поглядом зігріваєш,
Не даєш серцю моєму волі...

Ти чуєш, не боляче, зовсім ні,
Що крім тебе нікого не бачу навкруг,
Не боляче, що приходиш в кожнім сні...
Знаєш, як болить лиш те,що я для тебе просто друг.