Вiдчуй почуття

Кэрри Мурр
Відчуй те, що я відчуваю до
тебе.
Не треба відпускати мене,
мені з тобою легше,
з тобою в серці.
Відчуй мій погляд,
але не відвертайся.
Прошу.
Подаруй мені щастя,
щастя маленьку хвилинку.
Відчуй ці емоції,
які підносять до небес.
Таких безхмарних,
і безмежних,
таких далеких.
Піднімись і як птах,
в небо взлети.
Відпусти все те, що
нас так тримає.
Відчуй ту легкість,
тих щирих почуттів,
те піднесення душі.
Прошу відчуй,
це і ти. 
 
12.04.13