Мегаполiсовiлон

Гетманец А
Проростають зі скла й бетону
Крізь асфальт,
Тягнуться пронизують хмари
Тисячі стІйкостАлих Вавилонобашт
Сьогоденного Вавилону.

Парасолів чорний мурашник
Й сірих пальт,
Какофонія Ніагари,
Із розкОшопихИ й злИдньомУки купаж —
Світовий афЕроватАжник.

Розкручує маховик,
Ковтає час
Руханиною жити звик —
Все тут для Вас.

Гуде
.....в клаксон,
..Горить
..........неон,
....Ричить
.........мов звір.
......Хоч де —
..............шум-вир.

Народжує,
........вбиває,
.............гасить,
...................світить

Утроба Світу
.....колиска Світу
.........і Світу морг

Нью-Йорк.