Остави ме, и не...

Даниил Криогенов
Остави ме и не ме кори,
напусни ме - за нова беда,
аз не искам с лъжа и пари
пак да ловим висока Звезда...

Забрави онез тайни стезИ
ти на нашата грешна любов
тя изстина, изгасна в сълзи…
и заглъхна далеч твоя зов…

       маи 1994

сюжет: /время прошло/но - помню!/