трояндовий

Агата Овл
не збагну, за що саме мені з тобою так пощастило,
але дякую.

мої слова навіки вічні залишуться трояндою,
яка буде пахнути
тобі
мною.

о хмари,
не дайте їм загубитись.

бо лише їхньою
я залишусь патокою
у цій тиші.

я не знаю,
як може бути інакше.

твої губи/вишні
заклеймували мене.

що ж ти робиш, мій скарб.
-

це сокровенне.
це найсокровенніше.

тихіше
вдихай мене трояндовим ароматом
слів.

ця ніч, як сироп, найдовша.
це щастя найтихіше,
як кохання,
як нiжно-березовий снiг.