Мiж невдахами

Бондаренко Михаил
Між невдахами

Світ нахаб і вбивць,
Хворих і пустих,
Розірви сліпих,
Що кульгають колом.
Поміж купи гною
Відступи у бік,
Де жахливий крик,
Відчай і зітхання,
Ти життя пізнаєш
У муках і пітьмі.