Поздняя любовь

Наталья Флора
Пізня любов.Запізніле кохання.
Як в вісімнадцять- зустріч,прощання.
Слово крізь відстань - і не важливо
Що там надворі - спека чи злива,
Сон не приходить, не хочеться спати,
Співає душа і буде співати!
Між тисяч очей лиш одні хочу знати
І голос шепоче - кохати! кохати...