Не спеши

Наталья Флора
Зачекай, не спіши хутчіш
 перескочити через літо,
Заливають стежини дощі
і надії потоками змито.
Не спіши, не біжи - зачекай
Ще не осінь стоїть на порозі.
Льють дощем почуття через край
Ще без тебе я жити не в змозі.
Не біжи, зачекай, не спіши.-
Що за обрієм - Знаєш? Не знаєш...
Не спіши я молю, не спіши
Ти ж від себе мене не пускаєш.