Земне та вiчне

Светлана Лысенко 3
Матінко, що то за слово –
В серці, мов пломінь, палає?
Доню, то щирая пісня,
Та, що життя надихає.

Матінко, що то за пісня,
Ангельським хором лунає?
Доню, то неньчина ніжність –
Радістю все зігріває.

Матінко, що то за ніжність
Хвилею нас обіймає?
Доню, то мамине серце –
Горе й біду відвертає.

Матінко, що то за серце –
Світ зберігає й кохання?
Серце моє – мої діти –
Вічне й земне поєднання!