Задай собi питання

Красный Саня
Задай собі питання
Що ти залишиш після себе
Гори непотрібних речей нездійснені бажання
Чи сорок квадратів в які ведуть броньовані двері
Ти ж можеш залишити щось цінніше
Щось таке що неможливо купити чи продати
Що зробить цей світ ліпше
Щоб люди пам'ятали як тебе було звати