мои огни в опустелой комнате

Арефьева Елена
My lights in the desert room
shaking on the walls.
and cooled off your cries,
parched in my house,
like sores on my body.
from your bites.
your sorrows.
your joy.
your suffering.
and your nights.

****
мои огни
в опустелой комнате
дрожат по стенам
и остыли вопли твои
запеклись в моем доме
как ранки на моем теле
от твоих
укусов
твоих печалей
радостей
от бед
и ночей
твоих.


***
16042013
L.