Олеся

Анна Нечай
Земля розчахнулася під ногами...
Ну що тобі мої співчуття-
Дівчинка,донечка,квіт весняний
Пішла в небуття...
Господу теж потрібні найкращі,
Доля накреслена не омине.
Мамина жертва-хрест найважчий:
"Боже!Візьми мене!!!!!!!!!!!"