Не перепишешь...

Анна Нечай
Не перепишеш в чистий зошит долі,
Хоча не стільки добре в ній,як зле
І кожен у своїй, як у неволі-
І добре в ній твоє,і зле-твоє.
Не перекреслиш жодної хвилини,
Минулому-немає вороття.
А час пливе,час невблаганно лине-
Майбутнє виринає з небуття.