ВеликОдень... Бо Воскрес!!!

Зозуля Юрий Павлович
   коли Христос Призначення Своє спізнав:
   бо то була не хресна смерть, — усеє Життя Хресне;
   Божественне — межи людського,
   Чистеє обруч брудного...
   +
   й Боголюдині — виживати крізь людей:
   чудесами чудувати, словесами слОвити;
   душі від тіл одмивати,
   й умовляти, й — лиш вОлити...
   + +
   а і кожна мить є вічність,
   та, якоїсь, — враз хватає;
   був Христос, Був! і немає:
   на хресті Господь конає...

   Боженько Власнеє Тіло
   видав люду, — Свого Сина:
   на поталу й всю потраву,
   у хулу; це так — в спасіння?

   зо Єдиним мив їм ноги,
   Божими таки руками:
   і очима Тата й Мами
   виплакався на убоге...
   + + +
   та не свічку, — себе ставить
   мушу під Оції Очі:
   а світитися наставить
   і свої; бо кільки ж ночі??

   й зжившим вік гірш за тварину —
   шанс навернення в Людину...
   Воскресіння — ПОДАРУНОК!!!
   За Таку Високу Ціну...
   + + + +
...в повні й зовні, — тлінь і піну???


   Можливо, тут був якийсь відгук котрогось одлученого від портальних грудей (!) автора, — чи й більше?
   Не бачачи жодного, поцупив зо згарища старшої сторінки декілька відгуків: вони-бо до цих самих (!!) слів??
   Та поновлюю усім (їм!!!) за обома адрЕсами свої Дяку та "Будьмо!", — аби поруч і вони були???

   Рецензии на «Великдень... Бо Воскрес!!!» (Юрий Зозуля):
   ~
   Отож!
   Творіння Господа - Людина!
   СЕБЕ під ноги ії кинув, а чи прийшло ТЕ РОЗУМіННЯ?!!!
   Дуже сподобався Ваш вірш, Ваше розуміння саме цієї релігії
   Здоров'я Вам, пане Юрію та добра
   З теплом і повагою,
   Богдана Синюк   09.05.2013

   ~~
   Юрочка, светит Солнце, светит!!! Кто же сомневается или доказывает это???
   Татьяна Костандогло   05.05.2013

   ~~~
   Спасибо, Юрий, за прекрасный стих! Да, Господь погиб на кресте и перенес
   такие мучения ради нас-людей, чтобы мы - через Иисуса Христа могли прийти к Богу.
   Да хранит Вас Господь! С наступаюшим Великим праздником - Святой Пасхой! С уважением, Лилия.
   Лилия Зенкова   04.04.2012

   ~~~~
   Трудно понять Его замысел, но пройти этот путь надо легко!
   Кононенко Ольга Петровна   17.04.2011