Бажаю щастя

Сергеева Юлия
Ти образ честі для тисяч дівчин,
нехай знайдеться між них єдина,
що стане щастям твоїм навічно
і подарує дочку і сина.

Нехай життя твоє буде дивом,
щоб в храмі серця - прекрасні квіти.
Лишайся чесним - живи красиво
нехай такими ростуть і діти!