Мабуть, мен вже просто нема чого втрачати

Юлия Данилюк
Мабуть, мені вже просто нема чого втрачати:
Дивлюся безліч каналів, слідкую за станом суспільства.
Моральність-збочення… щось – так, а дещо – не пробачати…
Гнітючі питання… Це маска, законна форма насильства.

Занедбаність моїх мізків та вільні вуха –
Вони знаходять собі гідних речників…
Хтось репетує – йому така ж відповідь, от втіха.
Хоч може знущання не дуже доречними є…

Крізь очі, ніс (навіть порами всмоктується)
Збутовий продукт потрапляє до місця призначення.
Це гівно-добриво для подальшої самореалізації.
«Перетравлюйте, друже мій!», а як ні – до побачення.