Казковi подii, казковi iстоти

Катерина Жебровська
Казкові події, казкові істоти,
Казкові часи і світи
Казково знялися у Небо високе
Й пішли у казковії сни.

Казково летять, крізь напруження Люду,
Казковим барвистим дощем.
І мрії казкові без страху й облуди
Наповнюють Душі теплом.

Казкове Життя на казковій планеті
Казкових творить Людей.
Казкова Любов панує у Світі –
І казка з’являється знов.

30.11.2011