Я так люблю твоi простори

Катерина Жебровська
Я так люблю твої простори,
Я так люблю твої світи,
Люблю твої моря і гори –
Усе, що любиш, Земле, ти.

Люблю дітей усіх народів,
І їхні мови, і знання,
Люблю глибини і безодні, –
Усе, що у тобі, Земля.

Люблю і серцем, і Душею
Твої створіння і дива,
Прозорість чисту, нескінченну,
Що тебе, Земле, огорта.

Люблю цей запах неповторний
Від лук, від річок, від лісів.
І Бога я люблю, що ніжно,
З Любов’ю, Землю сотворив.

12.12.2011