Ти хочеш жити в щастi i Любовi?

Катерина Жебровська
Ти хочеш жити в щасті і Любові?
Ти хочеш випромінювать тепло?
Ти хочеш бути радістю і Світлом,
І Небо, щоб Життям тебе вело?

Чи хочу жити парою в Любові?
Чи хочу у стосунках теплоти?
Чи хочу сяяти від радості і Світла?
Чи Небу дозвіл дам Життям вести?

Що матиму від щастя і Любові?
Що у стосунках – ніжність і тепло?
Навіщо серед світлого світитись?
Я на Землі живу, а Небо – високо.

Живу в благополуччі, у спокої.
Тепло і затишок у домі, у мені.
І радість є у світлому настрої.
А Небо що? – Простори, Всесвіти.

Прекрасно все. Життя іде роками,
Навколо Люди по Життю ідуть,
Та тільки іноді з’являється підозра,
Що щось важливе може промайнуть:

Тонесеньким промінчиком від Сонця,
Легеньким подихом нічного вітерця,
Уважним поглядом, можливо, незнайомця,
І зрозумієш, що в тобі жива Душа,

Що хоче жити в щасті і Любові,
Що може випромінювать тепло,
Що світиться і радістю, і Світлом,
Й на Землю Душу Небо привело.

19.12.2011