Марии-Терезии

Анна Нечай
Марії-Терезії

Розцвіли на личку у дівчатка
Дві волошки з маминого краю;
Чи утіха більша є для татка
І для мами?Більшої-немає!
Прагнуть осягнути світ незнаний
Невгамовні сині оченята,
Адже поруч з нею-добра мама,
Адже поруч з нею-мудрий тато.
Хай ім"я Пречистої Марії
Долю тобі дасть,неначе свято,
Ніжні руки мамині леліють,
Захищають сильні руки тата!