Пухнаста картина

Владислав Рогоз
Пухнаста картина чарівного краю
Голки впиваються солодко п`ятами
Вовки чемно виють згурбившись зграєю
Червиво-бліді поганки розбавляючи оп`ятами
Легкий таємничий слід на барвистому частоколі
Холодний скрипучий вітер впадає в істерику
Смілива людина біжить по грайливому лезу долі
Іржавим брудним ключем відкриваючи Америку
Срібляста палітра фарб вирина з візерунку
Благаюче дивиться жадібними оченятами
Через ліве плече перекинута шкіряна сумка
Повна печального суму й табачно залякана
Октава масок перетворює карнавал на казку
З жорстоким подихом кам`яної байдужості
Мальовничо створює стіни добродушною ласкою
На яскравих тріщинах завуальованої бездушності