Не кривити гнiвно губи

Катерина Жебровська
Не кривити гнівно губи,
Не плюватися словами,
Не тремтіти від образи,
Не сльозитися жалями,

Не розбурхувати страхи,
Не ховатися в скорботу,
Не бажати згуби й краху,
Не леліяти супротив.

Розчинити біль і тугу,
Відректися від погрози,
Поглядом торкнутись тихо,
Пробачати сум і сльози,

Розбудити Вічне в серці,
Не боятися нічого,
Піднімати в Небо очі,
У Душі відчути Бога.

21.12.2011