Нема нi болю, нi жалю

Катерина Жебровська
Нема ні болю, ні жалю,
Нема ні сорому, ні страху,
Нема молитися кому,
Нема кому ввижатись жахом.

Нема ні слабких, ані злих,
Нема сердитих і потворних,
Нема розумніших за всіх,
Нема задрипаних і хворих.

Життя і Люди всюди є,
У Людських Душах – Іскра Божа.
У Душах Божа є Любов,
В Любові жити кожен може.

Шукайте Світле у собі,
Шукайте Чистоту у Людях.
Ми живемо в Святій Землі.
Майбутнє наше Святом буде.

24.12.2011