Коли я пройду повз тебе

Катерина Жебровська
Коли я пройду повз тебе
І ти мене не помітиш,
Я легко тебе залишу,
Тоді вже ми будемо квити.

Цвістиме Земля і Небо,
Дзвенітиме Сонячний промінь,
Я просто вийду за хвіртку
У Світлу Дорогу Додому.

Все буде навколо чистим:
Повітря і радість Свободи.
Піду у далекі мандри
З Любов’ю до Долі і Бога.

25.12.2011