Життя, Любов i Спокiй

Катерина Жебровська
Життя, Любов і Спокій
В Душі і у Єстві.
Осяяні Високим,
Ми в Світлі, в Чистоті.

Любов і Спокій в Людях,
Гармонія в серцях –
Воскреснуть Світлі будні:
Земні і в Небесах.

Життя – дарунок Бога,
І Спокій у Душі
Й через Любов Дорога
У Сонячні Світи.

Усе – Свідомість чиста,
Усе – в одній Душі,
Усе – в Творцевих Дітях,
В Любові, у Житті.

26.12.2011