Пазытыунае

Мария Хрусталёва-Перчик
 Скуголіць і вые няўдача:
 Не ёй
      ў маім лёсе кружыць
 Я, можа, калі 
            і паплАчу;
 Бо лёгка
         каму сёння жыць?

 Ды сэрца маё
            ўсё роўна
 Нядобраму
            веры не дасць.
 І радасць прыдзе,
                безумоўна,
 І знойдзецца
               светлае
                шчасце...