Муза

Вадим Робейко
Ти є кругом - в душі, у серці й тілі
Переливаєшся туди-сюди, неначе кров
Ти чорне ненароком робиш білим
Й усе далеке знов стає мені близьким

Ти муза, створена, щоб дарувати
Проміння сонця,що вривається в вікно
Ти мить, яку я намагаюсь наздогнати
І я тебе ціную, як ніхто…

Живу тобою, дихаю тобою
Тобою мрію, марю на яву
Ти є для мене все, та я не розумію
Ти наче музика - є всім і водночас ніхто